Počet položek: 0 0,00 CZK

102 mm / 4", dvojitá nafukovací komora, PB-04

Dodání na dotaz - zašlete nám prosím poptávku.

kliknutím zvětšíte
102 mm / 4", dvojitá nafukovací komora, PB-04
 5 514,00 CZK
doprava zdarma
Kód:PB-04
Cena s DPH : 5 514,00 CZK
Cena bez DPH : 4 557,02 CZK
DPH:21 %
Dostupnost:na dotaz
Velmi kvalitní argonové komory pro zachycení plynu při svařování v potrubních systémech s cílem zajistit čistý a kvalitní svár. Tyto komory zlepší kvalitu a rychlost svařovacího procesu a v neposlední řadě svařování potrubí zlevní!

Tepelná odolnost komor PB-02 až PB-24 je do 70°C
Tepelná odolnost nafukovacích komor RAPID z naší nabídky je do 250°C
Tepelná odolnost nafukovacích komor RAPID HR z naší nabídky je do 500°C

Přednosti tohoto systému:
- použití pro svařování potrubí s cílem zajistit čisté a kvalitní svary
- při svařování je kořen sváru zespodu ochráněn ochranným plynem (argon)
- tento systém nafukovacích vaků je velmi snadno a rychle použitelný
- použitím tohoto systému ušetříte značné množství vynaloženého plynu
- těsnící komora šetří čas, peníze i provozní náklady
- připojí se k regulovatelně dávkovanému plynu, pro který můžete zvolit průtok až 20l / min
- odolnost vůči teplu je do 70°C nepřetržitě

Přibližné doby plnění plynem:
4" (102 mm) trubka = 11 min
6" (152 mm) trubka = 2 min
8" (203 mm) trubka = 4 min
10" (254 mm) trubka = 6 minut
12" (300 mm) trubka = 8 minut

Možnost dodání jiných rozměrů, než zde uvedených 2" - 20", 22", 24" na dotaz.

Dodání na dotaz - obvyklá dodací doba je cca do dvou týdnů.

Kontaktujte nás prosím pro ověření dotazem přímo zde z eshopu, emailem anebo telefonicky viz naše kontaktní informace v záhlaví našeho eshopu.

Potřebujete poradit ? 102 mm / 4", dvojitá nafukovací komora, PB-04

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace